Termeni si Conditii

Acest acord reprezinta un contract si este necesar sa fie acceptat inainte de comandarea oricarui serviciu de pe site-ul www.eltand.com.
Orice comanda confirmata de beneficiar, prin bifarea casutei ” Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile” si prin apasarea butonului ”Confirm comanda” reprezinta o acceptare din partea Beneficiarului a ofertei www.eltand.com in conditiile stipulate de art. 9 din Legea comertului electronic 365/2002.
Selectarea optiunii ”Confirm comanda” reprezinta o semnatura electronica, in sensul art. 4 pct. 3 din Legea semnaturii electronice nr. 455/2001, avand aceeasi valoare cu o semnatura olografa.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie. Prin accesarea acestui site si plata pentru serviciile noastre sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile de mai jos. Acesti termeni si conditii pot fi modificate fara notificare prealabila. Ca urmare, va rugam sa verificati periodic aceasta pagina. Site-ul www.eltand.com, denumit in continuare Eltand sau prestator are ca scop promovarea serviciilor oferite de catre firma noastra.

Prin utilizarea site-ului www.eltand.com se considera ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate in aceasta pagina. Eltand presupune ca beneficiarul va efectua cercetarile de rigoare inainte de a continua pe acest site web. In caz contrar, este dreptul utilizatorului de a inceta navigarea pe site-ul www.eltand.com. Toti vizitatorii care navigheaza pe site-ul www.eltand.com folosesc site-ul pe cont propriu, termenii si conditiile sunt aplicate pentru toate site-urile detinute de prestator.

1. Preturi si plata

1.1 Preturile afisate pe website-ul eltand.com sunt afisate in euro si pot varia in functie de specificatiile impuse de client, prestatorul nefiind platitor de TVA. Aceste preturi sau pachete de preturi pot fi modificate fara notificare in prealabil. Prestatorul isi rezerva dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii fara a notifica utilizatorii in prealabil.

1.2 Odata ce plata a fost efectuata catre prestator, prezentul acord devine contract din punct de vedere juridic. Conform legii 365 din 2002 art.9.

1.3 Preturile afisate pe www.eltand.com pot fi modificate fara notificarea in prealabil a utilizatorilor. Preturile nu au un titlu de oferta
garantata si nelimitata in timp.

1.4 Preturile pachetelor si serviciilor oferite sunt insotite de specificatii tehnice. In cazul in care beneficiarul solicita alte servicii
cu alte specificatii tehnice, Eltand poate solicita sau nu un pret diferit decat cel afisat initial pentru serviciul/pachetul de servicii respectiv.

2. Confidentialitate

2.1 Beneficiarul si prestatorul se angajeaza sa nu prezinte, in orice moment pe parcursul prezentului acord, precum si pe o perioada de 5 ani de la finalizarea proiectului, sau sa dezvaluie oricarei persoane orice informatie confidentiala referitoare la afaceri, secrete comerciale, tehnici comerciale, financiare de marketing, informatii promotionale sau date ale uneia dintre parti, sau termenii acestui acord, cu exceptia cazurilor cand acestea sunt solicitate prin lege sau hotarare judecatoreasca. Nici una dintre parti nu va utiliza informatiile confidentiale celeilalte parti pentru orice alt scop decat acela de a indeplini obligatiile care ii revin in temeiul prezentului acord.

2.2 Beneficiarul se angajeaza sa nu modifice in intregime sau partial materialul prestatorului. Materialele fac referire la multiplicarea site-ului web, crearea unui site web separat sau acordarea licentelor site-ului unei terte parti sau sa diminueze proiectarea si functionarea site-ului, fara acordul scris prealbil de prestator.

2.3 Informatiile pe care utilizatorul le furnizeaza fie ele informatii explicite sau informatii cu, caracter specific sunt supuse regulilor de confidentialitate.

2.4 Eltand nu poate garanta ca mesajele trimise catre prestator vor fi primite in forma originala, initiala sau ca mesajul va ramane confidential in timpul transmiterii.

2.5 Accesati si cititi cu atentie pagina cu Politica de Confidentialitate care se aplica vizitatorilor acestui site.

2.6 In cazul gazduirii siteului web pe un alt server decat cel al prestatorului, Eltand va avea acces la datele FTP, MSQL sau cPanel cu acordul beneficiarului. Beneficiarul are posibilitatea sa schimbe datele de acces ale serviciilor FTP, MSQL, cPanel, email sau alte servicii la care prestatorul a avut acces cu permisiunea beneficiarului, indata ce colabaorarea dintre beneficiar si prestator a luat sfarsit.

2.7 Colectarea si utilizarea datelor prin intermendiul site-urilor web (inclusiv magazine online) sunt si reprezinta raspunderea beneficiarului. Beneficiarul este cel care opereaza datele colectate prin intermediul site-ului detinut.

3. Obligatii si Garantii

3.1 Eltand nu este responsabil si nici raspunzator pentru preturile eronate afisate de catre beneficiar in produsul final. Produsul final
este predat beneficiarului in modul „mentenata” inaccesibil publicului si vizitatorilor, publicarea produsului final fiind efectuata de catre beneficiar dupa ce a verificat preturile, stocurile si corectitudinea informatiilor proprii. Beneficiarul a luat la cunostinta si este direct raspunzator pentru toate comenzile si operatiunile efectuate pe produsul final predat de prestator. Proiectul devine produs final atunci cand prestatorul trimite pe cale electronica datele de acces in website-uri si/sau fisierele originale.

3.2 Eltand nu are nici un control sau responsabilitate pentru continutul afisat pe site-urile beneficiarilor sai. Eltand nu verifca materialul text, imaginile sau informatiile continute in site-urile beneficiarilor nostri si nu este responsabil pentru cotinutul sau performanta acestor site-uri sau pentru tranzactiile beneficiarului. Site-urile din protofoliu pot fi modificate, inlocuite sau sterse fara notificare si nu vor reprezenta in toate cazurile calitatea serviciilor Eltand.

3.3 Eltand va depune toate eforturile pentru a se asigura ca produsul final nu contine greseli gramaticale si/sau de ortografie, inainte de a preda produsul final catre beneficiar. Beneficiarului i se recomanda sa isi asume urmatoarele responsabilitati: verificarea ortografiei si a greselilor gramaticale, erori de functionalitate continute in produsul final. Beneficiarul este de acord ca prestatorul sa nu fie responsabil sau raspunzator pentru eventualele erori continute in produsul final dupa ce produsul final a fost predat de prestatar beneficiarului si a fost publicat in vederea publicului de catre beneficiar.

3.4 Eltand isi rezeva dreptul de a utiliza proiectul final, orice forma preliminara sau logo-uri/imagini reprezentative in scopul de marketing sau portofoliu.

3.5 Serviciile si preturile afisate nu sunt cu titlul de garantie pentru orice cerere primita de catre prestator. Eltand isi rezerva dreptul de a refuza solicitari care contravin legislatiei in vigoare sau politicii firmei.

3.6 Eltand nu este responsabil in nici un caz pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest site sau ale beneficiarilor sai.

3.7 Beneficiarul este constient si ia la cunostinta ca este direct raspunzator pentru lipsa informatiilor sau linkurilor obligatorii, care trebuiesc afisate obligatoriu conform legii in vigoare in cadrul website-urilor proprii.

3.8 Eltand nu permite folosirea serviciilor sale in scopuri ilegale, cu, caracter amenintator, defaimator sau necinstit. De asemenea nu sunt permise materiale ce contin afirmatii, pretentii sau reprezentari false de natura sa insele sau sa induca in eroare.

3.9 Eltand isi rezerva dreptul de a bloca accesul la serviciile si resursele proprii de la anumite adrese IP in cazul detectarii de activitati suspecte sau potential daunatoare. De asemenea, in functie de natura si gravitatea faptelor Eltand poate suspenda temporar sau definitiv serviciile furnizate.

3.10 Eltand garanteaza returnarea uni procent din avans conform contractului intocmit intre cele doua parti daca beneficiarul s-a razgandit sub orice motiv, pentru urmatoarele servicii: realizare website de tip magazin online, prezentare, alte website-uri personalizate, precum si alte servicii de natura software oferite de Eltand. Perioada in care puteti solicita returnarea banilor este stipulata in contract. Nu fac obiectul returnarii banilor domeniile web, care sunt cumparate direct pe detinator.

3.11 In cazul in care un website este intrerupt din cauza beneficiarului, pe motiv de neplata al serviciului de gazduire sau din motive personale, prestatorul nu este obligat si nu va pastra o arhiva a website-ului din momentul intreruperii acestuia. Beneficiarul este direct raspunzator pentru arhivarea si pastrarea arhivei website-ului sau si a luat la cunostinta ca prestatorul nu este raspunzator pentru pastrarea si arhivarea website-ului clientului.

3.12 In unele cazuri www.eltand.com inregistreaza domenii in numele clientului. Acestea vor fi inregistrate direct pe numele clientului/firmei, folosind datele transmise in formularul de comanda. Beneficiarul isi asuma verificarea datelor si corectitudinea acestora inainte de a trimite formularul de comanda sau in contract.